Behandling af persondata

Det er Svendborg Fodterapi/Kamilla Kølle, som behandler alle persondata.

Svendborg Fodterapi modtager persondata når kontaktformularen på vores website benyttes..

Personoplysninger:

Navn

Telefonnummer.

E-mailadresse.

Personoplysninger bliver slettet efter ønske, gældende lovgivning, eller når det skønnes unødvendigt at opbevare oplysningerne.

Gigahost

Alle mail sendes, og modtages via mail. Mailen er opsat hos Gigahost, og der er indgået en databehandleraftale med Gigahost.

Risikoen for brud på sikkerhed

Kunder underrettes i forbindelse med et eventuelt brud på sikkerheden. Hvis dine data er berørt, vil du får besked indenfor 72 timer efter, at brud på sikkerheden er opdaget.

Fodform

Når du booker en tid online, går dine oplysninger via Fodform. Der er indgået en databehandleraftale  med Fodform.

Google Analytics

Svendborg Fodterapi bruger Google Analytics til at analysere, hvordan du som besøgende anvender hjemmesiden. Analytics samler oplysninger hvilken sider der besøges, hvor lang tid besøgende varer, vi kan også se hvilken operativesystemer, og browser der benyttes.

Analytics kan se meget, men hvem DU er, og præcis hvor i landet du er, kan ikke ses. Alle IP-adresser er anomyniseret, og der samles IKKE personhenførbare detaljer fra vores besøgenden på vores website.

Google værktøjet
Hvis du ønsker at fravælge cookies fra Google Analytics,
så tilbyder Google et værktøjet

Indsigelse

Du kan klage til Datatilsynet, hvis du mener, at Svendborg Fodterapi behandler dine personoplysninger i strid med databeskyttelsesreglerne. Datatilsynet kan kontaktes på e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Du har ret til at gøre indsigelse mod en registrering, som Svendborg Fodterapi har registreret om dig. Du har ligeledes ret til at få indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig.

Du kan rette henvendelse Svendborg Fodterapi hvis du ønsker at vide, eller have slette oplysninger Svendborg Fodterapi ligger inde med.

På klinikken

Klinikken er forpligtet til, at få et skriftligt samtykke fra alle vores kunder inden behandling kan påbegyndes.

Ved 1.konsultation vil I få udleveret en samtykke erklæring til underskrift.

Læs mere om Svendborg Fodterapi cookiepolitik her

Læs mere om Datatilsynet her

Læs mere om Svendborf Fodperapi privatlivspolitik her